Om oss

Nöden är uppfinningens moder, sägs det. Precis som frustration och irritation också kan vara en bra drivkraft för att bli kreativ.

Efter att ha kört ett flertal GGN, Stångebro och Ränneslättslopp med utrustning som inte höll för påfrestningarna, tog Ulf Åström saken i egna händer och började utveckla delar som skulle hålla hela vägen! Är man hängiven åkare och dessutom äger ett industriföretag som fräser metallkomponenter - LG PRODUKTION - så är det inte egentligen så konstigt. 

När Ulf sedan skulle köra sin första Novemberkåsa utrustade han hojen med egna delar frästa i aluminium, med namn och nummer på. "Rediga grejjer" som vi säger i Småland, av massiv aluminium - lättviktigt men starkt. 

Det blev starten för Parts by Sweden som idag levererar motorsportcykeldelar både till amatörer och elitåkare inom, enduro, cross och speedway - både inom Sverige och internationellt. 

Och eftersom vi idag är fler på företaget som kör både enduro och cross på fritiden, fortsätter vi kontinuerligt att personligen testa våra produkter. Det är helt enkelt delar som utvecklats av åkare för åkare - för att vi gillar saker som håller och tror att du också gör det! Därför fokuserar vi på funktion, hållbarhet och hög kvalitet - till rätt pris - och fortsätter att utveckla delar vi själva vill köra med. 

Som grädde på moset kan du dessutom pimpa en del av delarna och göra dem personliga med valfritt namn, nummer eller logga infräst - ett sätt att göra både hojen och dig själv mer synlig.  

Här kan du läsa en tidningsartikel från begynnelsen

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen